• home
 • video
 • pas verschenen

  Red Lions verliezen oefenduel tegen Argentinië

  Morgen spelen de Red Lions tegen Duitsland een laatste oefenpot.

  De Belgische hockeymannen hebben hun tweede oefenduel op Braziliaanse bodem niet kunnen winnen. De Red Lions (FIH 6) gingen met 1-4 onderuit tegen Argentinië (FIH 7). Tom Boon scoorde het enige Belgische doelpunt.

  Vorige donderdag klopten de Red Lions Canada (FIH 15) nog met 7-1 in hun eerste oefenduel in aanloop naar de Spelen. Morgen staat nog een laatste test tegen grootmacht Duitsland (FIH 3) op het programma.

  Zaterdag beginnen de Belgen aan hun olympisch toernooi tegen Groot-Brittannië (FIH 4). Daarna volgen wedstrijden tegen gastland Brazilië (FIH 30), Australië (FIH 1), Spanje (FIH 11) en Nieuw-Zeeland (FIH 8). De eerste vier van de poule plaatsen zich voor de kwartfinales.
   

  Tweet: