• home
 • video
 • pas verschenen

  Las Palmas geeft "bad boy" Kevin-Prince Boateng een kans

  De tweede passage van Boateng bij AC Milan werd geen succes.

  Las Palmas heeft zich versterkt met Kevin-Prince Boateng. De 29-jarige Ghanese middenvelder zat zonder club na een mislukte tweede passage bij AC Milan en tekende een contract voor één jaar bij de Spaanse eersteklasser.

  Boateng was transfervrij na zijn niet al te geslaagde tweede passage bij AC Milan. Hij kwam vorig seizoen amper tien keer in actie in de Serie A en scoorde daarin één doelpunt.

  Las Palmas durft het nu aan "bad boy" Boateng in te lijven. Bij de Spaanse eersteklasser tekende hij een contract voor één jaar. Als hij genoeg wedstrijden speelt en zich bovendien voorbeeldig gedraagt, wordt het contract met één jaar verlengd.

  Boateng heeft zijn bedenkelijke reputatie te danken aan het WK van 2014 in Brazilië. Daar werd hij vlak voor de laatste groepswedstrijd uit de Ghanese selectie gezet na een vechtpartij met ploegmakker Sulley Muntari. In 2015 werd hij ook bij Schalke weggestuurd.

  Las Palmas kondigde de transfer aan op Twitter: