• home
 • video
 • pas verschenen

  IJslandse EK-ganger Bodvarsson trekt naar Wolverhampton

  Bodvarsson mag dit seizoen proberen te scoren in de Championship.

  Jon Dadi Bodvarsson heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij Wolverhampton Wanderers, een Engelse tweedeklasser. De IJslandse spits, die op het EK in Frankrijk elke wedstrijd speelde en een keer scoorde, maakt de overstap van Kaiserslautern.

  Bodvarsson is de volgende IJslander die het uitstekende EK van zijn land verzilvert met een transfer. Eerder vonden ook onder anderen Johann Berg Gudmundsson (Burnley) en Ari Skulason (Lokeren) een nieuw team.

  De 24-jarige Bodvarsson debuteerde als prof in eigen land bij Selfoss en trok in januari 2013 naar Viking in Noorwegen. Na drie jaar maakte hij de overstap naar Kaiserslautern en na amper een half seizoen verkoopt de Duitse tweedeklasser hem dus alweer door aan Wolverhampton. 

  De ex-club van Jelle Van Damme en Geoffrey Mujangi Bia zou ook interesse getoond hebben in Idrissa Sylla van Anderlecht.

  Tweet: