• home
 • video
 • pas verschenen

  Broer Okaka: "Stefano heeft geen fysieke problemen"

  Komt het nog goed tussen Anderlecht en Okaka?

  Tussen Anderlecht en Stefano Okaka zit er meer dan een haar in de boter. De Italiaanse spits zit in de B-kern wegens "overgewicht", zo luidt de versie van Anderlecht. Maar de broer en manager van Okaka spreekt dat tegen. "Als men niet ophoudt met deze zinloze discussie, dan zal ik de waarheid vertellen over wat er gebeurt."

  De Italiaanse website Tuttomercatoweb vroeg Carlo Okaka, de broer en manager van Stefano, om een woordje uitleg. Volgens Anderlecht kampt Okaka met een conditionele achterstand, waardoor hij momenteel in de B-kern zit.

  "Ik ben verbaasd over de berichten over mijn broer", zegt de broer van de Italiaanse aanvaller. "Stefano heeft vorig jaar het verschil gemaakt bij Anderlecht: hij houdt van de clubkleuren en de supporters en begrijpt niet wat er gebeurt."

  Carlo Okaka heeft een duidelijke boodschap. "Als we dit zinloze hoofdstuk nu niet afsluiten, dan zal ik de waarheid vertellen over wat er momenteel gebeurt."

  "Stefano is met een achterstand van twee weken aan de voorbereiding begonnen, omdat hij naar China kon", klinkt het. "Maar hij twijfelde hard. De transfer was geen kwestie van geld, maar wel van gevoelens."

  "Je kunt veel zeggen, maar niet dat Stefano fysieke problemen en overgewicht heeft. Hij is altijd een echte prof geweest. Ik begrijp niet waarom zo'n beeld van hem geschetst wordt. Als deze situatie blijft duren, dan moeten we stappen ondernemen."