• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Origi gaat concurrentiestrijd aan bij Liverpool: "Nog meer mijn best doen"

  Origi in actie bij Liverpool.

  Divock Origi is opnieuw neergestreken bij Liverpool. Na een verlengde vakantie na het EK sloot hij gisteren, samen met collega-Rode Duivels Christian Benteke en Simon Mignolet, opnieuw aan bij de groep. Op de site van Liverpool blikt hij vooruit op het nieuwe seizoen.

  Origi is sinds gisteren opnieuw op de club en kijkt ernaar uit om er opnieuw tegen aan te gaan bij Liverpool. "De eerste dag was heel goed", aldus Origi op de clubwebsite.

  "Ik heb de nieuwe spelers ontmoet en ik merk dat iedereen heel ontspannen is en er lachend bijloopt, ondanks de zware trainingen in de voorbereidingsperiode."

  "Het voorseizoen is altijd een zware periode, maar ik kijk ernaar uit om hard te werken. Nu wordt de basis voor de rest van het seizoen gelegd. Ik wil hard werken om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen."

  Origi zal ook nu weer hard moeten knokken voor een plaats in de basis, met ook nog Daniel Sturridge, Danny Ings en Roberto Firmino voor zijn positie.

  "We spelen in een grote club en dat is juist één van de uitdagingen bij een grote club. Het pusht je alleen maar om nog meer je best te doen. Ik ben nog jong en ik kan alleen maar beter worden in de toekomst."

  "Daarom ben ik ook naar Liverpool gekomen, om uitdagingen te hebben. We hebben allemaal onze kwaliteiten en samen kunnen we heel mooie dingen laten zien. Ik ben verliefd op deze club."

  Mignolet en Origi in actie bij Liverpool: