• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zenit wint supercup zonder Witsel en Lombaerts

  Zenit had aan één doelpunt voldoende voor de eerste prijs.

  Mircea Lucescu heeft zijn eerste opdracht als Zenit-coach tot een goede einde gebracht. De ploeg van Axel Witsel en Nicolas Lombaerts veroverde de Russische supercup, evenwel zonder de twee Rode Duivels in de ploeg.

  Lucescu had bij zijn voorstelling ambitieuze plannen geuit (prijzen en lang Europees avontuur) en dat bleken geen loze beloftes. Na 22 trofeeën in Oekraïne heeft de trainer ook zijn eerste prijs beet in Rusland.

  Zelfs zonder Witsel en Lombaerts overvleugelde Zenit Sint-Petersburg landskampioen CSKA Moskou. Mauricio prikte de openingstreffer voor de rust in doel en Zenit verdedigde die voorsprong met hand en tand in de tweede helft. 

  Zenit wint zo net als vorig jaar de Russische supercup, het vierde exemplaar in de prijzenkast.

  Tweets: