Jongeling van Juventus treft raak van net voorbij de middenlijn

za 23 juli 2016 15:37
Blanco wist met zijn vreugde geen blijf na het doelpunt.
De Spanjaard Carlos Blanco heeft een wedstrijd van Juventus tegen Melbourne Victory opgeluisterd met een fantastisch doelpunt. De 20-jarige verdediger trof raak van net voorbij de middenlijn.

Blanco kwam in de 58e minuut in balbezit op het middenveld en hij zag dat Melbourne-doelman Lawrence Thomas ver uit zijn doel stond. De jonge verdediger, bij de rust ingevallen, besloot het erop te wagen en dat leverde een schitterend doelpunt op.

Voor de overwinning volstond de goal echter niet. In de 83e minuut bracht Ingham Melbourne op 1-1 en de Australiërs waren het koelbloedigst in de strafschoppenreeks.