• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Sampdoria wordt volgende Europese halte van Djuricic, blijft de interesse voor Praet?

  Djuricic poseerde al met zijn nieuwe clubshirt.

  Sampdoria heeft een huurovereenkomst bereikt met Benfica over Filip Djuricic. De middenvelder werd vorig seizoen nog voor een half seizoen gehuurd door Anderlecht. Sampdoria is een van de clubs die interesse toont voor Dennis Praet.

  Djuricic zet zijn trektocht door Europa verder. Na uitleenbeurten aan Mainz, Southampton en Anderlecht verdedigt hij dit seizoen het blauw van Sampdoria in de Serie A. Dat kondigde de Italiaanse club vandaag officieel aan.  

  Djuricic speelde afgelopen seizoen 17 competitiematchen voor Anderlecht. Hij scoorde daarin een keer en gaf vier assists. Het bestuur van paars-wit overwoog om de Serviër definitief aan te trekken voor dit seizoen, maar de transfer ging niet door. Daarom leent benfica Djuricic opnieuw uit, met een aankoopoptie.

  Mogelijk heeft de transfer van Djuricic achter de schermen gevolgen voor Anderlecht-speler Dennis Praet. Die werd de afgelopen weken in verband gebracht met Sampdoria.