Jovetic gaat Luc Nilis achterna met knappe hakgoal

do 21 juli 2016 10:50
Jovetic bezorgde Inter de zege met zijn knappe goal.
Tijdens een oefenwedstrijd durven voetballers al eens wat meer risico in hun spel te leggen. Soms levert dat knullige beelden op, maar soms ook absolute pareltjes van doelpunten. Dat laatste was het geval bij Stevan Jovetic van Inter Milaan.

De Montenegrijn was in de rust ingevallen tijdens de oefenwedstrijd tegen Real Salt Lake. Met nog enkele minuten op de klok stond het 1-1, maar dan ontbond de 26-jarige spits zijn duivels.

Jovetic werd in de diepte gestuurd, maar moest ver uitwijken. Een hakbal was de snelste weg richting doel en de huurling van Manchester City besloot het erop te wagen.

En het kunststukje pakte perfect uit. De bal ging door de benen van doelman Fernandez in doel en Jovetic bezorgde Inter zo in extremis de overwinning.