• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Batshuayi scoort meteen voor Chelsea, maar doelpunt wordt afgevlagd

  Michy Batshuayi is met Chelsea op trainingskamp in Oostenrijk.

  Michy Batshuayi heeft zijn eerste speelminuten bij Chelsea vergaard. In zijn eerste oefenmatch mocht hij een goede 20 minuten invallen. De Rode Duivel legde de bal al vlug in het mandje, maar zijn treffer werd afgekeurd.

  Na twee dagen trainingsarbeid mocht Michy Batshuayi vandaag voor het eerst het Chelsea-shirt aantrekken in een wedstrijd. Tegen de Oostenrijkse eersteklasser WAC RZ Pellets zou de spits aanvankelijk nog niet opdraven, maar Antonio Conte wou hem toch even aan het werk zien.

  In iets meer dan twintig minuten speeltijd toonde Batshuayi zich enkele keren gevaarlijk voor doel. Vijf minuten voor affluiten scoorde de Rode Duivel voor het eerst in Engelse loondienst, maar het feestje ging niet door: buitenspel.

  Niet getreurd, want Chelsea won de oefenpot in Klagenfurt (Oos) met 3-0, dankzij goals van Traoré, Loftus-Cheek en Chalobah. Thibaut Courtois en Eden Hazard waren nog niet van de partij. Zij genieten van hun laatste dagen vakantie.

  Michy Batshuayi mocht 20 minuten opdraven:

  Chelsea won in Klagenfurt met 3-0:

  Op de juiste schrijfwijze van Batshuayi's naam moet wel nog geoefend worden: