• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Kersverse papa Jan Bakelants: "Na vijf dagen houd ik eindelijk mijn prinses in mijn armen"

  Jan Bakelants heeft de Ronde van Frankrijk even verlaten om zijn pasgeboren dochtertje Julia in z'n armen te houden. "Na vijf lange dagen kan ik eindelijk mijn prinses in mijn armen houden", postte de renner op Twitter. "Bedankt aan de ploeg om me te laten gaan."

  Vorige week geboren

  Normaal gezien zou Jan Bakelants pas na de Tour papa worden, maar Julia kwam twee weken vroeger dan verwacht. Vorige week woensdag verraste ze papa tijdens de elfde etappe van de Ronde van Frankrijk.

  Straks weer terug in de Tour

  Jan Bakelants nam gisteren na de 16e etappe meteen het vliegtuig naar België om zijn dochtertje te zien. Normaal gezien moeten renners ook tijdens een rustdag in hun hotel blijven, maar de Tourjury maakte een uitzondering voor de kersverse papa. Vandaag keert hij al terug naar de Zwitserse stad Bern, waar het Tourcircus momenteel bivakkeert.

  Ploegsponsor verlengt contract

  Jan Bakelants rijdt voor de Franse wielerploeg AG2R La Mondiale. De hoofdsponsor van het team heeft vandaag aangekondigd zijn naam langer aan het team te verbinden. De verzekeringsmaatschappij blijft tot 2020 in het peloton.