• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  ATP-toernooi Toronto ziet nu ook Federer en Nadal afhaken

  Federer en Nadal spelen niet in Toronto.

  Na Andy Murray (ATP-2) hebben nu ook Roger Federer (ATP-3) en Rafael Nadal (ATP-4) het toernooi van Toronto geschrapt. Federer wil nog recupereren van Wimbledon, Nadal heeft nog maar net zijn trainingen hervat.

  Roger Federer wil meer tijd om te recupereren van Wimbledon, waar hij in de halve finales werd uitgeschakeld door Milos Raonic. De Zwitser wil zijn voorbereiding op het olympische tennistoernooi niet verstoren.

  Ook Rafael Nadal zakt niet af naar Toronto. De Spanjaard heeft sinds zijn opgave op Roland Garros niet meer gespeeld. Hij sukkelt met een polsblessure en heeft nog maar net de trainingen hervat. "Ik ben er nog niet klaar voor", geeft Nadal aan.