• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Antonio Conte looft hardwerkende Michy Batshuayi

  Michy Batshuayi heeft twee trainingsdagen achter de rug in Oostenrijk.

  In zijn eerste twee dagen bij de Chelsea-armada spreidt Michy Batshuayi, tot grote tevredenheid van coach Conte, een grote werkijver tentoon. "Hij verkeert in goede conditie en hij werkt op het fysieke en tactische aspect", aldus de Italiaan.

  Michy Batshuayi sloot gisteren aan op het oefenkamp van Chelsea in Oostenrijk. Na twee trainingsdagen laat hij op zijn trainer een goede eerste indruk na. Conte looft op een persconferentie ook de werkijver van al zijn spelers.

  "Ik ben heel gelukkig, omdat de spelers allemaal de juiste attitude hebben. Het is belangrijk dat het harde werkers zijn, want het duurt een tijdje om een nieuw idee van voetbal in te passen."

  Michy Batshuayi moet voorin de concurrentiestrijd aangaan met Diego Costa. Ook voor de Spanjaard haalde Conte de loftrompet boven. "Diego Costa is onze speler, een fantastische speler die heel belangrijk is. Hij is heel gelukkig en werkt hard."

  Antonio Conte had woorden van lof voor Batshuayi en Diego Costa:

  Vandaag sloten nog vijf spelers aan op oefenstage: