Ga naar de inhoud

meest recent

      Anderlecht verwelkomt Roemeense EK-ganger Chipciu: "Wil prijzen pakken"

       di 19 juli 2016 12:40
      Anderlecht verwelkomde Chipciu op zijn officiële Twitter-account.
      Anderlecht heeft de transfer van Alexandru Chipciu afgerond. De 27-jarige Roemeense international tekent bij paars-wit een contract voor vier seizoenen.

      Chipciu landde gisteren op de luchthaven van Zaventem. De Roemeen trok daarna naar Neerpede om medische tests af te leggen en werd vandaag officieel aangekondigd als nieuwe speler van paars-wit.

      Chipciu komt over van Steaua Boekarest waarvoor hij voetbalde sinds 2012. Het afgelopen seizoen begon de flankaanvaller 27 keer in de basis en scoorde zeven keer voor de nummer vijf in de Roemeense competitie.

      Ondans een minder seizoen werd Chipciu opgenomen in de Roemeense EK-selectie. Tegen Frankrijk viel hij in, tegen Zwitserland begon hij in de basis en versierde hij een penalty. Tegen Albanië bleef hij de hele match op de bank.

      "Ik ben heel blij om hier te zijn, want Anderlecht is de beste club van België", vertelde de nieuwste aanwinst van RSCA. "Ik wil mijn best doen voor de ploeg en wil veel prijzen pakken."

      Bekijk hieronder enkele beelden van het EK van Chipciu.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.