• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Sms en maak kans op een fiets van Fabian Cancellara

  Cancellara veilt zijn laatste Ronde van Vlaanderen-fiets.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Fabian Cancellara was in zijn thuisstad Bern de centrale gast aan de tafel van Karl Vannieuwkerke. Daarbovenop had de Zwitser nog een andere verrassing in petto. Cancellara verloot een van de fietsen waarop hij de Ronde van Vlaanderen reed in onze sms-wedstrijd. De opbrengst gaat naar het goede doel.

  Fabian Cancellera had voor zijn laatste Ronde van Vlaanderen drie speciale fietsen. Een van die fietsen gaat naar fabrikant Trek, eentje houdt Cancellara zelf en de laatste schenkt "Spartacus" dus weg. Sporza mag hem verloten voor het goede doel.

  "Ik reed met deze fiets in de Ronde en mijn gevoel zei me dat hij terug moest naar België", legt Cancellara uit. "Met mijn aanwezigheid hoop ik de actie een duwtje in de rug te geven. Naar mijn mening is het een heel speciale fiets."

  De fiets is nog compleet met kaderplaatje en ook de andere opvallende details zijn een lust voor het oog. Zo staat het palmares van Cancellara in de Ronde van Vlaanderen in het kader van de fiets gegraveerd.

  Wil u kans maken op deze unieke fiets, sms dan "Beer van Bern" naar 4342. De actie loopt tot donderdagavond 18u. Veel succes!

  Cancellara veilt zijn laatste "Ronde van Vlaanderen-fiets" voor het goede doel

  Video player inladen ...