• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Feyenoord-aanwinst staat doodsangsten uit tijdens traditionele helikoptervlucht

  Nicolai Jørgensen (m) was allesbehalve op zijn gemak in de helikopter.

  Feyenoord-aanwinsten worden op de open dag traditioneel met een helikopter op de middenstip van De Kuip gedropt. Voor Nicolai Jørgensen was dat geen pretje. De Deen heeft hoogtevrees en vliegangst en beleefde de vlucht met dichtgeknepen billetjes.

  "Ik was echt ongelooflijk nerveus", bekent Nicolai Jørgensen op de website van Feyenoord. "Na het opstijgen begon de helikopter wat te schudden. Het voelde alsof mijn hart uit mijn borstkas zou springen."

  Justin Bijlow en Brad Jones zaten naast de Deense aanvaller. "Ik heb bijna Justin zijn hand vastgehouden. Ze hebben me de hele vlucht uitgelachen. Het was een enge, maar prachtige ervaring. Ik heb het overleefd en hopelijk kan ik nu afscheid nemen van mijn hoogtevrees."