• home
  • video
  • pas verschenen
  • win!
  • quiz & opvallend

    Anthony Limbombe daagt niet op bij training van NEC

    Anthony Limbombe wil een vertrek bij NEC forceren.

    Het zit er bovenarms op tussen NEC en Anthony Limbombe. De flankaanvaller zit met een transfer in zijn hoofd en heeft maandag zijn kat gestuurd naar de training. De club denkt nog na over de stappen die ze zal ondernemen.

    NEC had vrijdag al om de tafel gezeten met Anthony Limbombe om te praten over de toekomst van de 22-jarige Belg. De vleugelspits staat in de belangstelling van enkele clubs en heeft zijn zinnen gezet op een transfer.

    De uitkomst van het onderhoud op vrijdag bleek Limbombe in elk geval niet te bekoren, want hij verliet prompt het trainingskamp van NEC in Garderen. De club liet weten dat Limbombe zich maandagochtend op de training moest melden, maar de Belg stuurde zijn kat.

    Een woordvoerster van NEC heeft bevestigd dat Limbombe niet is opgedaagd. Mogelijk hangt hem nu een sanctie boven het hoofd. "De club zal zich beraden op passende maatregelen wegens werkweigering", luidde het afgelopen weekend al.