• home
 • video
 • pas verschenen

  Moment van Michel: "De vreugde van een gelukszoeker uit Zuid-Amerika"

  Pantano weet met zijn geluk geen blijf.

  Commentator Michel Wuyts kiest vandaag voor twee momenten. "Door Serge Pauwels heb ik pas na de rit begrepen hoe zwaar deze etappe wel was. En de persoonlijkheid van Jarlinson Pantano neem ik mee naar de volgende dagen."

  "Ik vond het nogal ontluisterend dat Nibali en een zeer ondernemende Dumoulin bij de eerste de beste opwelling van achteren uit gegrepen werden en prompt achtergelaten werden."

  "Het was pas achteraf door Pauwels te horen, dat ik begrepen heb hoe zwaar deze rit wel was. En dat je voortdurend moest doseren."

  "Maar het mooiste moment was de vreugde van een gelukszoeker uit Zuid-Amerika. Je moet het maar doen: je familie en je hebben en houden achterlaten om in een haaienwereld je weg te zoeken, in de hoop om daar wat rijker van te worden. En als je een Tour-rit wint, ben je een stap dichter bij dat levensdoel."

  "Bij Pantano stroomde het geluk van zijn gezicht af en hij heeft het voordeel dat hij een olijk kopje heeft. De ontdekking van de persoonlijkheid van Jarlinson Pantano neem ik mee naar de volgende dagen."

  Bekijk nog eens de sprintzege van Pantano

  Video player inladen ...