• home
 • video
 • pas verschenen

  Conte heeft boodschap voor Hazard: "Ik breng je naar het niveau van Messi"

  Antonio Conte debuteerde gisteren als Chelsea-trainer.

  Antonio Conte is vastberaden om van Chelsea opnieuw een topclub te maken. Hij debuteerde met een nederlaag in zijn eerste oefenwedstrijd als Chelsea-trainer, maar heeft vertrouwen in zijn spelersgroep, met Eden Hazard op kop. "Ik ben ervan overtuigd dat hij op zijn beste niveau zal terugkeren."

  Chelsea speelde vorig seizoen een seizoen om snel te vergeten en stelde daarna Antonio Conte aan als nieuwe manager. De Italiaan, die gisteren zijn debuutwedstrijd tegen Rapid Wenen verloor, wil van Chelsea opnieuw een topclub maken.

  "We hebben spelers die de top kunnen halen. Ze kunnen nog veel verbeteren, maar daarvoor moeten ze bereid zijn om heel hard te werken", klinkt het vandaag in verschillende Britse kranten.

  "Het is belangrijk dat ze dat beseffen. Ik verwacht spelers met een goede mentaliteit die spelen met heel hun hart. Als manager is het mijn taak om mijn spelers beter te maken. Dat ben ik dan ook van plan."

  "Talent is zeker aanwezig bij dit Chelsea. Neem nu Eden Hazard. Dat is een fantastische speler. De verwachtingen zijn altijd hoog bij hem en ik ben ervan overtuigd dat hij op zijn beste niveau zal terugkeren bij Chelsea."

  "Mijn boodschap voor hem: volg mij en ik breng je naar het niveau van Lionel Messi, de beste speler van de wereld."