• home
 • video
 • pas verschenen

  Moment van Michel: "Degenkolb is uit de doden opgestaan"

  Degenkolb (rechts) sprintte naar de vierde plaats.

  Naar goede gewoonte kiest Michel Wuyts elke dag een opvallend moment in de Ronde van Frankrijk. Hij is onder de indruk van de prestatie van John Degenkolb. "Ik hoop voor hem dat hij wint op de Champs-Elysées", stelt onze commentator.

  "Hij is uit de doden opgestaan"

  Michel Wuyts: "Mijn beeld van de dag is de sprint van John Degenkolb. Dat is echt deugddoend. Degenkolb is een van de meest fantastische mensen in het peloton. Zijn moeder leerde hem ooit: "Als je geduld hebt en je wil werken, dan kom je er.""

  "Maar dit is nog straffer dan geduld. Degenkolb toonde na de aanrijding op stage kracht en weerbaarheid. Hij is uit de doden opgestaan. Degenkolb was toen bijna zijn vinger kwijt en kan daar nog altijd niets mee manipuleren."

  "In de Tour werd hij in iedere massasprint weggeblazen en nu aan het einde van de tweede week toont Degenkolb dat hij weer meedoet. Ik hoop voor hem dat hij wint op de Champs-Elysées."

  Degenkolb: "Ik ben blij dat ik er weer bij ben vooraan" (Duits)

  Video player inladen ...