• home
 • video
 • pas verschenen

  Limbombe verlaat zonder toestemming trainingskamp NEC

  Anthony Limbombe (midden) kende een sterk seizoen in Nijmegen.

  Anthony Limbombe heeft gisterenavond zonder toestemming het trainingskamp van zijn Nederlands team NEC in Garderen verlaten. De aanvaller werd de afgelopen weken nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Club Brugge en zou op deze manier een overgang willen forceren.

  "N.E.C. heeft Anthony Limbombe schriftelijk laten weten dat hij zich maandag om 9 uur moet melden bij de club", klinkt het bij de club uit Nijmegen. "Mocht Limbombe dit nalaten, dan zal de club zich beraden op passende maatregelen wegens werkweigering."

  Het is niet de eerste keer dat de nukkige aanvaller zich onmogelijk lijkt te maken bij NEC. Vorige zomer probeerde het jeugdproduct van Racing Genk al een transfer naar de Engelse tweedeklasser Leeds United (dat nu ook nog geïnteresseerd is) te forceren, maar konden beide partijen de brokken lijmen.

  Limbombe kende met promovendus NEC vorig seizoen een sterke jaargang. In 32 competitiewedstrijden scoorde Limbombe zeven keer en gaf hij ook nog eens zeven assists.

  Tweet NEC: