• home
 • video
 • pas verschenen

  Ware is derde Amerikaanse versterking voor de Antwerp Giants

  Ware is momenteel actief in de zomercompetitie van de NBA.

  De Amerikaan Gavin Ware speelt volgend seizoen in de Belgische basketbalcompetitie. De 22-jarige center komt over van Mississippi State University.

  De Antwerp Giants werden afgelopen seizoen in de kwartfinales van de play-offs uitgeschakeld. Om dit seizoen beter te doen heeft de club al zijn derde Amerikaanse versterking te pakken. Na Micah Mason en Jason Clark, komt ook Gavin Ware in Antwerpen spelen.

  De jonge center komt van Mississippi State University waar hij afgelopen seizoen goed was voor gemiddeld 15,4 punten en 7,8 rebounds per wedstrijd. Momenteel speelt hij in de zomercompetitie van de NBA voor de Orlando Magic.

  De nieuwste aanwinst van de Antwerp Giants: