Ga naar de inhoud

meest recent

      Lolo tekent bij Westerlo, dat Lecomte ziet vertrekken

       vr 15 juli 2016 15:56
      Lolo arriveerde al in de winterstop van vorig seizoen bij Westerlo.
      Eersteklasser Westerlo heeft met Igor Lolo een nieuwe verdediger aangetrokken. De Ivoriaan zette zijn handtekening onder een contract voor één seizoen (met optie). Middenvelder Raphaël Lecomte koos er dan weer voor om zijn contract in 't Kuipje te ontbinden.

      Lolo arriveerde al in de winterstop van vorig seizoen bij Westerlo, maar door transferperikelen en blessures kwam hij nog niet aan spelen toe. "Dit moet mijn échte start worden bij Westerlo", zegt Lolo op de clubwebsite.

      De 33-jarige Ivoriaan kan als centrale verdediger uit de voeten, maar verkiest de rechtsachterpositie. "Ik denk dat ik de club op die positie het meest kan bijbrengen. Door een blessure kom ik van iets verder terug, maar ik zal er staan als de competitie begint."

      Lolo verdedigde in België al de kleuren van Germinal Beerschot en Racing Genk. Daarna speelde hij onder meer bij Dnipro Dnipropetrovsk en AS Monaco.

      Lecomte vertrekt

      Westerlo nam vandaag ook afscheid van een speler. Middenvelder Raphaël Lecomte verbrak in onderling overleg met de club zijn contract. De 28-jarige Fransman gaat op zoek naar een ploeg in zijn thuisland.

      Tweets:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.