• home
 • video
 • pas verschenen

  Fight for Stig-polsbandjes als blijk van steun voor familie

  De renners van Lotto Soudal rijden met "Fight for Stig" om de pols.

  Thomas De Gendt droeg zijn ritzege in de Tour gisteren op aan Stig Broeckx, wiens situatie nog altijd zorgwekkend is. Ook gaf hij aan dagelijks naar zijn bandje voor Stig te kijken. Dat polsbandje, met het opschrift "Fight for Stig" is een steunactie van Lotto Soudal en de fanclub van Stig Broeckx.

  Meer dan anderhalve maand na zijn zware ongeval in de Baloise Belgium Tour vecht Stig Broeckx nog steeds voor progressie. Om hem en zijn familie een hart onder de riem te steken, heeft Lotto Soudal de Fight for Stig-campagne opgericht. De negen renners en het personeel in de Tour dragen allemaal een Fight for Stig-polsbandje.

  Als blijk van steun voor Stigs naasten heeft de fanclub van Broeckx daarop besloten om die steunactie voort te zetten en uit te breiden. Wie de Fight for Stig-boodschap op een serene manier mee wil helpen verspreiden, kan via deze link een steunbandje (aan 2 euro) kopen. De eventuele winst wordt geschonken ten bate van Stig.