• home
 • video
 • pas verschenen

  Azarenka verwacht eerste kind, maar denkt niet aan stoppen

  Azarenka herstelt al enkele weken van een knieblessure.

  De huidige nummer zes van het vrouwentennis, Victoria Azarenka, is in verwachting van haar eerste kindje. "Ik zal de sport missen, maar ik kijk uit naar wat er nu komt", schrijft de Wit-Russische op Twitter.

  Azarenka maakte het nieuws bekend met een brief op Twitter. "Ik heb van mijn dokter het nieuws gekregen dat mijn vriend en ik op het einde van dit jaar ouders worden."

  "We zijn heel blij en voelen ons gezegend met de spannende opdracht om een familie te bouwen. Ik zal de sport missen, maar ik kijk uit naar wat er nu komt. Ik ben ook geïnspireerd door de vele sterke vrouwelijke atleten die opnieuw de top hebben bereikt nadat ze kinderen kregen. Dat is exact wat ik ook plan te doen."