• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Damme ziet dat Lukaku een man geworden is, Nainggolan spot stevige fan

  De Rode Duivels zijn nog altijd met vakantie. Romelu Lukaku gaat op bezoek bij ex-Anderlecht-ploegmaat Jelle Van Damme. Radja Nainggolan vindt op het strand een nieuw idool.

  Van Damme en Lukaku in LA

  Romelu Lukaku is op rondreis in de Verenigde Staten. In Los Angeles houdt hij halt bij zijn voormalige Anderlecht-ploegmaat Jelle Van Damme. "Hij is een man geworden", merkt de verdediger van LA Galaxy op. "Mijn werk heeft zijn vruchten afgeworpen."

  Nainggolan op het strand

  Radja Nainggolan laadt de batterijen op aan het strand. Voor hem duikt een stevige man op in een Roma-shirt van de nummer 4. "Ik heb een nieuw idool", post Nainggolan in het Italiaans op zijn Instagram.