• home
 • video
 • pas verschenen

  Onze commentator: "Waar is die fiets? Où est le vélo?"

  Christophe Vandegoor was verbijsterd door wat hij zag.

  Christophe Vandegoor en Frank Hoste voorzien de luisteraars van Radio 1 van commentaar tijdens de Ronde van Frankrijk. Ze wisten niet wat ze zagen in de finale toen Froome te voet naar boven liep. Ook Michel Wuyts en José De Cauwer reageerden vol ongeloof.

  In de laatste kilometer van de 12e rit stond de Tour plots op zijn kop. Christophe Vandegoor was volledig overdonderd door het beeld van een lopende Chris Froome. "Waar is die fiets", riep onze commentator herhaaldelijk vol ongeloof. "Frank, wat maken we hier mee?"

  "Waar is die fiets, wat is er gebeurd?"

  In de mix: "Waar is die fiets"

  Michel Wuyts en José De Cauwer: "Wat een zottenspel"

  Video player inladen ...