• home
 • video
 • pas verschenen

  Italiaanse doelman De Sanctis trekt voor een seizoen naar AS Monaco

  De 39-jarige De Sanctis verlaat AS Roma na drie seizoenen.

  AS Monaco heeft met Morgan De Sanctis een nieuwe doelman aangetrokken. De 39-jarige Italiaan komt over van AS Roma, waar hij einde contract was. De Sanctis zal bij de Franse eersteklasser de doublure worden van de Kroaat Danijel Subasic.

  "We zijn zeer tevreden dat we Morgan De Sanctis mogen verwelkomen bij AS Monaco", aldus Vadim Vasilijev, de vicevoorzitter van Monaco. "Met zijn ervaring op het allerhoogste niveau zal hij ons zeker iets kunnen bijbrengen."

  De Sanctis verlaat AS Roma na drie seizoenen. Hij speelde tachtig wedstrijden voor de club van Rode Duivel Radja Nainggolan. Voordien stond de Italiaan tussen de palen bij Pescara, Juventus, Udinese, Sevilla, Galatasaray en Napoli.

  Tweet: