• home
 • video
 • pas verschenen

  Barcelona versterkt achterhoede nu ook met Lucas Digne

  Lucas Digne wordt geroemd om zijn offensieve kwaliteiten en techniek.

  Thomas Vermaelen krijgt nog wat meer concurrentie in de verdediging van Barcelona. Na Umtiti heeft de Spaanse landskampioen ook linksachter Lucas Digne aangetrokken. Hij tekent een contract voor vijf seizoenen op Camp Nou.

  Barcelona investeert enkele miljoenen in zijn verdediging. Na de transfer van Samuel Umtiti (25 miljoen euro) legt het ook 16,5 miljoen euro op tafel voor Digne van PSG. Dat bedrag kan zelfs nog oplopen, afhankelijk van de individuele prestaties en die van het team.

  Digne ruilde in 2013 Lille voor PSG, maar werd afgelopen seizoen uitgeleend aan AS Roma. De linksachter zat ook in de Franse EK-selectie, maar kwam niet in actie.

  Tweets: