• home
 • video
 • pas verschenen

  Schweinsteiger spoelt EK door met Venetiaans huwelijk met Ana Ivanovic

  Schweinsteiger en Ivanovic arriveerden per boot aan het stadhuis.

  Bastian Schweinsteiger en Ana Ivanovic hebben elkaar vandaag het jawoord gegeven. Dat werd gevierd met een boottochtje in Venetië. Morgen volgt het kerkelijk huwelijk en een groot trouwfeest met tal van bekende genodigden. Bekijk de foto's van vandaag.

  Rond 11.30u arriveerden de voetballer en de tennisster vandaag aan het stadhuis van Venetië. Daar kwamen ze een half uur later als man en vrouw weer buiten. Morgen volgt het kerkelijk huwelijk en het trouwfeest. Op de gastlijst staan onder meer Bayern-speler Thomas Müller, tennisser Andy Murray en ex-Bayern-voorzitter Uli Hoeness.

  De Duitse krant Bild meent nog te weten dat het kersverse echtpaar zijn huwelijksnacht zal doorbrengen in een suite van 5.000 euro per nacht in het zevensterrenhotel "Amen".

  Felicitaties van ex-Bayern-ploegmaats