• home
 • video
 • pas verschenen

  Tom Dumoulin krijgt volgend seizoen Sunweb als hoofdsponsor

  Net voor de Tour stelde Giant ook nog zijn nieuwe truitjes voor.

  Giant-Alpecin heeft van de rustdag in de Tour gebruik gemaakt om de toekomstplannen naar buiten te brengen. De ploeg van Tom Dumoulin en Warren Barguil krijgt vanaf volgend seizoen de financiële steun van nieuwe hoofdsponsor Sunweb.

  Op 2.000 meter hoogte heeft Giant-Alpecin vandaag de plannen voor "de komende 2.000 dagen" uit de doeken gedaan. De Nederlandse wielerformatie rond teambaas Iwan Spekenbrink kondigde aan vanaf volgend seizoen te kunnen rekenen op de financiële steun van nieuwe hoofdsponsor Sunweb. 

  "Dit is groot nieuws voor ons. Het gaat niet alleen om een nieuwe hoofdsponsor, maar ook om een nieuwe partner", wist Spekenbrink over de deal met Sunweb te vertellen.

  De reisorganisatie en de wielerploeg ondertekenden een samenwerkingscontract tot en met 2019. Hoe Giant-Alpecin volgend jaar zal heten, is nog niet geweten. Sunweb wordt naar alle verwachting de belangrijkste naamgever.