• home
 • video
 • pas verschenen

  Ciman blinkt naast Drogba, Pirlo en Villa in het All Star Team van de MLS

  Laurent Ciman in actie bij Montréal.

  Voor de tweede keer in evenveel seizoenen is Rode Duivel Laurent Ciman door de Amerikaanse voetbalsupporters gekozen voor het All Star Team van de MLS. Met die All Stars neemt hij het eind deze maand op tegen Arsenal in een vriendschappelijk duel in San Jose.

  Ciman stapte in januari 2015 over naar Montréal Impact. In zijn eerste seizoen in de Major League Soccer maakte hij meteen een goede indruk.

  Hij werd verkozen tot beste verdediger van de Noord-Amerikaanse voetbalcompetitie, speelde (en verloor) de finales van de Noord-Amerikaanse Champions League en de MLS en versierde een plaatsje in het All Star Team.

  Ook dit seizoen is Ciman aardig op dreef. Hij miste een aantal wedstrijden van Montréal door zijn aanwezigheid met de Rode Duivels op het EK voetbal in Frankrijk, maar werd door de supporters toch opnieuw in het All Star Team gestemd.

  Met zijn collega-All Stars neemt hij het eind deze maand in een vriendschappelijk duel op tegen Arsenal in San Jose. Naast Ciman zijn ook onder meer Kaka, Andrea Pirlo, Didier Drogba en David Villa geselecteerd door de supporters.

  De elf All Stars: