• home
 • video
 • pas verschenen

  Standard haalt Cypriotische verdediger bij Olympiakos

  Sportief directeur Olivier Renard met de nieuwe Standard-aanwinst.

  Standard heeft zich versterkt met Laifis Konstantinos. De 23-jarige Cypriotische verdediger wordt door de Luikenaren voor twee seizoenen gehuurd van de Griekse topclub Olympiakos. Standard bedong ook een aankoopoptie.

  Konstantinos begon zijn professionele carrière bij Anorthosis Famagusta. Hij scoorde voor de Cypriotische topclub acht doelpunten in 63 wedstrijden, waarna hij deze zomer een transfer naar Olympiakos versierde.

  De Cypriotische international wordt door de Griekse topclub nu voor twee seizoenen uitgeleend aan Standard, dat ook een aankoopoptie bedong.

  Olivier Renard, sportief directeur bij Standard, is tevreden met zijn nieuwe aanwinst. "De komst van Kostantinos is door de zware blessure van Milos Kosanovic geen overbodige luxe. We wilden ons defensief compartiment versterken om mee te kunnen spelen op drie fronten."

  "Het zal de concurrentie binnen de groep verscherpen. Zijn polyvalentie en de ervaring die hij op zijn jonge leeftijd al opdeed zullen heel nuttig zijn voor de ploeg om die doelstellingen te bereiken."

  De aankondiging van de transfer op Twitter: