• home
 • video
 • pas verschenen

  Planckaert: "Van Avermaet was een keeper, maar is een aanvaller"

  Video player inladen ...
  0 / 0
  In Panenka! was er gisteravond uiteraard ook weer aandacht voor de Tour de France. Bekijk hier de leukste fragmenten uit de uitzending. Van een gekscherende Eddy Planckaert, over een respectvolle Gert Vande Broek tot Peter "Rocky" Sagan.

  Planckaert over boog: "Wilmots, ik geef je een miljoen. Trek de stekker uit!"

  Opmerkelijk incident gisteren in de finale van de wedstrijd: de boog van de laatste kilometer begaf het plots en dat zorgde voor de nodige chaos. "Er was iemand met zijn broeksriem achter de kabel blijven hangen", weet Karl Vannieuwkerke.

  Een grappende Eddy Planckaert weet beter: "Van Avermaet zat voorop, dus ik belde Marc Wilmots. Ik zei hem: "Ik geef je een miljoen, trek de stekker eruit!".

  Video player inladen ...

  Planckaert: "Van Avermaet was keeper, maar is een aanvaller"

  Greg Van Avermaet behield gisteren ietwat tegen de verwachtingen zijn gele trui. "Dat is toch een renner naar ons hart. Van Avermaet was vroeger nog keeper, maar hij is echt een aanvaller. Ik vind het fantastisch", is Eddy Planckaert vol lof.

  Video player inladen ...

  Vande Broek: "Grenzeloos veel respect voor Van Avermaet"

  Greg Van Avermaet rijdt nog altijd rond in de gele trui. "Ik heb grenzeloos veel respect voor hem, nog meer omdat hij is teruggekomen na een tegenslag", zegt Gert Vande Broek, de coach van de nationale volleybalvrouwen.

  "Wat me ook pleziert: geen grote uitspraken, wel grote daden. We hebben hem niet gehoord, maar dan staat hij er."

  Video player inladen ...

  Planckaert over douchende Tinkov: "Afloop aan foute kant"

  Oleg Tinkov is zonder twijfel een van de kleurrijkste figuren uit de wielerwereld. De baas van Tinkoff werd opgemerkt toen hij na een fietstochtje een geïmproviseerde douche nam naast de volgauto. "De afloop zit niet aan de juiste kant", merkt Eddy Planckaert fijntjes op.

  Video player inladen ...

  Peter Sagan imiteert nu ook Rocky

  Video player inladen ...

  Bekijk het ritverslag van de zevende etappe

  Video player inladen ...

  Ritwinnaar Stephen Cummings aan tafel bij Maarten Vangramberen

  Video player inladen ...