• home
 • video
 • pas verschenen

  Dumoulin doet behoefte in caravan supporters

  Dumoulin kon zich niet langer inhouden en stormde een caravan binnen.

  Tom Dumoulin kon zich aan de voet van de slotklim even niet inhouden en stormde een caravan binnen om daar vervolgens gebruik te maken van het sanitair. De renner deed zijn relaas nadien op Twitter.

  Op tijd en stond eten is zeer belangrijk tijdens een loodzware etappe in de Tour, dat weet iedereen. Dumoulin (Giant-Alpecin) had tijdens de etappe van vandaag echter iets te veel suiker tot zich genomen en zijn lichaam reageerde.

  Aan de voet van de slotklim rende hij de eerste de beste caravan binnen om er gebruik te maken van het sanitair.

  Verdere details werden ons bespaard, maar Dumoulin wilde de eigenaars van de caravan wel bedanken. Op Twitter doet de renner een oproep om de reddende engels op te sporen, zodat hij hen een gesigneerd truitje kan bezorgen.

  Dumoulin doet zijn verhaal op Twitter: