• home
 • video
 • pas verschenen

  Pepe (Portugal) is nog altijd niet helemaal fit

  Pepe lijkt klaar te raken voor de finale tegen Frankrijk.

  De Portugese centrale verdediger Pepe, die woensdag de halve finale tegen Wales moest missen door een spierblessure, is nog altijd niet helemaal hersteld. De speler van Real Madrid trainde vandaag nog individueel, maar de kans lijkt groot dat hij erbij is in de finale.

  Pepe liep in de voorbereiding op de halve finale tegen Wales een dijbeenblessure op. De centrale verdediger was er niet bij in Lyon, maar lijkt nu aan de betere hand.

  In Marcoussis, waar de Portugezen al een maand hun basiskamp hebben, werkte hij vandaag een individuele trainingssessie af in de hoek van het veld. Hij deed enkele loopoefeningen en trainde daarna ook met de bal. Wellicht is hij er zondag bij in de finale tegen Frankrijk.

  De training van de Portugezen: