• home
 • video
 • pas verschenen

  Opvallende viering Griezmann is knipoog naar rapper Drake

  Zien we deze viering van Griezmann zondag ook in Saint-Denis?

  Heel wat mensen vroegen zich gisteravond af wat het verhaal is achter de opvallende doelpuntenviering van Antoine Griezmann. De Franse spits van Atletico Madrid maakt na zijn doelpunten steevast een bizar telefoongebaar. Een knipoog naar de Canadese rapper Drake, zo blijkt nu.

  Drake maakt hetzelfde gebaar regelmatig in de videoclip van zijn hit "Hotline Bling". Griezmann, gisteren met twee goals alweer de grote man bij Frankrijk,  toonde zich op zijn Twitterpagina al een grote fan van de 29-jarige rapper.

  Afwachten of we het gebaar zondag in het Stade de France ook te zien zullen krijgen. Dan speelt Frankrijk de finale van het EK tegen Portugal.