• home
 • video
 • pas verschenen

  Gareth Bale en co worden hartelijk onthaald in Cardiff

  Wales haalde op zijn eerste EK meteen de halve finales.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Na een verrassend sterk EK, met de uitschakeling van de Rode Duivels als exponent, is Wales weer aangekomen in Cardiff. De Welshe helden werden hartelijk verwelkomd. Ook Duitsland, de andere verliezende halve finalist, heeft weer voet gezet op Duitse bodem. Thomas Müller en co werden met iets minder egards ontvangen.

  De spelers van Wales, die woensdag in de halve finales het onderspit moesten delven tegen Portugal, werden door een spuitend waterkanon en duizenden enthousiastelingen verwelkomd op Cardiff Airport. In de loop van de namiddag volgt nog een parade in een open bus langs de straten van de Welshe hoofdstad.

  Wie niet van de partij zal zijn op het feestje in Cardiff, is Joe Ledley. De middenvelder heeft andere plezante vooruitzichten. Hij reist naar Ibiza, waar hij eerstdaags in het huwelijksbootje stapt.

  Enkele beelden over Welshe thuiskomst:

  Eerder vandaag nam Wales afscheid van het basiskamp in Bretagne:

  Minder festiviteiten bij de thuiskomst van de Mannschaft:

  Video player inladen ...