• home
 • video
 • pas verschenen

  Pogba laat knotsgekke kapsels eerst uitproberen door andere man

  Ook dit kapsel liet Pogba eerst uitproberen.

  Over de haarsnit van Paul Pogba vloeide al heel wat inkt. De excentrieke Franse middenvelder maakte van zijn knotsgekke kapsels een van zijn handelsmerken en daarvoor krijgt hij ook hulp, zo blijkt nu. Volgens het Franse tijdschrift SoFoot worden de coupes immers altijd eerst uitgeprobeerd door een testpersoon.

  Die tester is de 26-jarige Fransman Amine, en vriend van Pogba's oudere broer Florentin. "Ik woon op vijf minuutjes rijden van Ozoir-la-Ferrière, het plaatsje waar de kapper van Pogba woont", zegt Amine in een interview met SoFoot. "Pogba houdt van bizarre kapsels, net als ik. Daarom vroeg hij me op een dag of ik de coupes eerst wilde uittesten vooraleer hij ze liet aanmeten. Dat vond ik prima."

  Hieronder vindt u een overzicht van enkele kapsels die Pogba deelde via Instagram: