• home
 • video
 • pas verschenen

  Nainggolan: "Ik heb beslist: ik blijf bij Roma"

  Radja Nainggolan scoorde twee keer op het EK.

  Radja Nainggolan werd de voorbije weken vaak gelinkt aan Chelsea, maar de Rode Duivel heeft gisteren onderhandeld met het bestuur van AS Roma over zijn toekomst en de kogel lijkt door de kerk. "Ik blijf", zegt hij.

  De naam van Radja Nainggolan dook al regelmatig op als het over de mogelijke transfers van Chelsea ging. De Belg ging daarom volgens de Gazetta dello Sport gisteren onderhandelen met het bestuur van zijn huidige club.

  Volgens de Italiaanse krant  zouden Roma en Nainggolan samen aan het nieuwe seizoen willen beginnen. "Ik heb Sabatini (de technisch directeur van AS Roma, red) ontmoet", zei de Belg toen hij het trainingscomplex van AS Roma verliet. "Alles is goed verlopen. Ik blijf hier."

  Of dat echt zo is, zullen we natuurlijk pas zeker weten wanneer de transfermarkt op 1 september sluit. Toch was ook Roma-voorzitter Pallotta duidelijk: "Nainggolan gaat nergens heen. Hij blijft bij Roma."