• home
 • video
 • pas verschenen

  Meme Tchité duikt plots op bij Cercle Brugge

  Tchite zat in de tribunes tijdens de oefenmatch tegen Westerlo.

  Meme Tchité, voor het laatst gesignaleerd bij STVV, zat gisteren in de tribunes tijdens een oefenwedstrijd van tweedeklasser Cercle Brugge tegen Westerlo. Hij droeg al een trainingspak van de vereniging, maar officieel is de transfer nog niet rond.

  Hoe zou het nog zijn met Meme Tchité? De ex-speler van Standard, Anderlecht en Club Brugge werd afgelopen winter nog binnengehaald door STVV. Hij kon er niet overtuigen en was dus al opnieuw einde contract.

  Nu lijkt de 32-jarige spits een nieuwe club gevonden te hebben in België. Hij keek gisteren toe hoe Cercle Brugge met 3-1 won tegen Westerlo.

  Tchité kwam niet in actie, maar had wel al een trainingspak aan van de vereniging uit Brugge en zou de afgelopen dagen ook meegetraind hebben bij Cercle.