• home
 • video
 • pas verschenen

  Verbist volgt Allaerts op als scheidsrechtersbaas

  Verbist was 20 jaar scheidsrechter in eerste klasse.

  Johan Verbist wordt de nieuwe scheidsrechtersbaas bij de Voetbalbond (KBVB). Hij volgt Paul Allaerts op, die een maand geleden in onderling overleg opstapte en daarna aan de slag ging bij eersteklasser Moeskroen.

  Verbist stopte na vorig seizoen als actieve scheidsrechter. Tussen 1996 en 2016 floot hij wedstrijden op het hoogste niveau. Tot 2010 floot hij ook internationale wedstrijden. 

  De scheidsrechter van het jaar in 2004 en 2014 is vereerd met zijn nieuwe job. "Met alle medewerkers van het departement arbitrage gaan we onze ervaring gebruiken om onze scheidsrechters de mogelijkheid te bieden te werken in de beste omstandigheden. Het doel is hen progressie te zien maken opdat ze ook zouden kunnen schitteren op het hoogste internationale niveau."