• home
 • video
 • pas verschenen

  Poolse bond verlengt contract van bondscoach Nawalka

  Bondscoach Nawalka moet Polen ook op het WK in Rusland krijgen.

  Polen verliet het EK in de kwartfinales. Een meer dan behoorlijk resultaat en dus verlengde de Poolse bond zopas het contract van bondscoach Nawalka. De 59-jarige Pool moet zijn land zo na een succesvolle kwalificatiecampagne voor Euro 2016 ook op het WK in Rusland krijgen.

  Robert Lewandowski en zijn teammaats strandden dit EK zonder ooit één minuut te hebben achtergestaan in de kwartfinales. Penalty's moesten over de match tegen Portugal beslissen en daarin bleek het team van Cristiano Ronaldo de betere.

  Een goed resultaat en dus mag bondscoach Nawalka nog twee jaar langer blijven.

  Als de Pool erin slaagt met zijn land de eindronde van het WK in Rusland te bereiken, wordt zijn contract automatisch verlengd tot het einde van het toernooi.