• home
 • video
 • pas verschenen

  Landskampioen Club Brugge stoomt zich klaar (voor nieuwe titel?)

  Timmy Simons schaaft zijn traptechniek wat bij.

  In een wat druilerig Nederland legt Club Brugge de basis om zijn landstitel te verdedigen. De regen houdt Michel Preu'dhomme niet tegen om zijn troepen het trainingsveld op te sturen. Ook Standard, KV Oostende, Lokeren en Waasland-Beveren vertoeven op stage.

  Club Brugge is met 31 spelers naar het Nederlandse Garderen getrokken om het nieuwe seizoen voor te bereiden. Regen of niet, Preud'homme schotelde zijn spelers een pittige training voor. Boli Bolingoli maakte er zijn eigen impressie van op Snapchat.

  Standard trekt naar Boedpast

  Standard is het vliegtuig opgestapt naar Boedapest voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen Ferencvaros. Daarom moest er eerst snel nog een ploegfoto gemaakt worden.

  Ook de andere eersteklassers willen klaar zijn voor de competitie: