• home
 • video
 • pas verschenen

  Bolletjestrui van Jasper Stuyven is om van te smullen

  De bergtruipralines van chocolatier Stuyven.

  Jasper Stuyven (24) staat al drie dagen aan de leiding in het bergklassement in de Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren heeft zijn oom speciale bergtruipralines gemaakt.

  Jasper Stuyven is niet alleen professioneel wielrenner. Samen met zijn oom Ivan runt de topcoureur ook een chocolade-atelier in Betekom. Daar kan je deze week terecht voor pralines in de vorm van de bolletjestrui.

  "Dat is mijn bijdrage voor zijn fantastische prestatie in de Tour", vertelt Ivan Stuyven in een reportage van de regionale zender ROB-tv.

  De bergtruipralines vallen in de smaak bij de klanten van chocolatier Stuyven. Voor Jasper Stuyven zelf is het nog even wachten om van zijn chocolaatjes te smullen. "Tijdens de Tour eet hij geen pralines", verklapt oom Ivan, "maar ik houd een zakje opzij."