• home
 • video
 • pas verschenen

  Roman Neustädter trekt naar Fenerbahçe

  De genaturaliseerde Rus Roman Neustädter gaat naar Fenerbahçe.

  Roman Neustädter, die net voor de start van Euro 2016 nog tot Rus genaturaliseerd werd, trekt naar Fenerbahçe. Het is de tweede inkomende transfer deze zomer voor de club uit Istanbul. Eerder nam de club ook al Gregory van der Wiel over van Paris Saint-Germain.

  Na vier seizoenen bij het Duitse Schalke 04 zoekt Neustädter met Fenerbahçe nieuwe oorden op.

  De centrale middenvelder die eind mei nog snel genaturaliseerd werd om met Rusland te kunnen deelnemen aan het EK laat zo opnieuw van zich horen. Met Fenerbahçe sluit hij een Duitse periode in zijn carrière af. Naast Schalke 04 verdedigde Neustädter ook nog de kleuren van FSV Mainz en Borussia Mönchengladbach.

  Voor de club uit Istanbul is het al de tweede inkomende transfer deze zomer. Eerder bevestigde Fenerbahçe al de komst van de Nederlander Gregory van der Wiel. Daarnaast keren ook Emmanuel Emenike, Miroslav Stoch en Salih Uçan terug uit huur.

   

  Carrièreoverzicht Roman Neustädter
  SeizoenClubWedstrijdenGoals
  2006-2009FSV Mainz 05818
  2009-2012Borussia Mönchengladbach824
  2012-2016Schalke 041227
  2016-...Fenerbahçe??