• home
 • video
 • pas verschenen

  Pepe mogelijk out voor halve finale tegen Wales

  Pepe blijft vraagteken voor halve finale tegen Wales.

  Morgen strijden Portugal en Wales voor een eerste finaleticket op het EK voetbal. Een dag voor die belangrijke wedstrijd is het nog lang niet zeker of Portugal een beroep zal kunnen doen op verdediger Pepe. Die sukkelt met een spierblessure in zijn dij en traint voorlopig individueel.

  De Portugese bondscoach Fernando Santos kreeg vandaag zowel goed als slecht nieuws.

  Middenvelders André Gomes, Joao Moutinho en linksback Raphael Guerreiro waren twijfelachtig voor het duel met Wales, maar konden vandaag weer bij de groep aansluiten. Minder goed vergaat het de beenharde centrale verdediger Pepe. Die heeft een spierblessure in zijn dij en traint voorlopig individueel.

  Het blijft voor de Portugezen dus bang afwachten of Pepe morgenavond zijn ploegmaats kan bijstaan om hun land voorbij Wales naar de finale van dit EK te loodsen.