• home
 • video
 • pas verschenen

  Goedkoopste tickets voor WK in Rusland kosten 95 euro, behalve voor Russen

  FIFA-voorzitter Infantino schudt de hand van de Russische president Poetin.

  Om een wedstrijd op het WK van 2018 bij te wonen, zullen fans diep in de buidel moeten tasten. De goedkoopste tickets zullen 95 euro kosten, de duurste 985 euro. Russen krijgen wel een fikse korting.

  De Wereldvoetbalbond FIFA heeft de ticketprijzen voor het WK 2018 in Rusland bekendgemaakt.

  In de goedkoopste categorie die voor iedereen toegankelijk is, kost een ticket 95 euro. Voor het WK van twee jaar geleden in Brazilië gingen de goedkoopste kaartjes voor 67,50 euro over de toonbank.

  De tickets voor het WK in Rusland zijn onderverdeeld in vier prijsklassen. Voor de goedkoopste categorie komen enkel Russische burgers in aanmerking. Zij betalen zo'n 1.280 roebel (18 euro) voor het goedkoopste ticket.

  De duurste tickets zijn voor de finale. Fans die er op 15 juli 2018 in het Loezjnikistadion in Moskou bij willen zijn, moeten tot 985 euro ophoesten.