• home
 • video
 • pas verschenen

  Geloof in finale is groot: Welshman Joe Ledley stelt eigen huwelijk uit

  Joe Ledley in duel met Thomas Meunier.

  De trouw van Joe Ledley, komende zaterdag op Ibiza, ligt al maanden vast, maar wordt nu last minute uitgesteld. De middenvelder gelooft duidelijk dat hij samen met Wales voorbij Portugal naar de finale op zondag raast.

  Dat zelfs de spelers van Wales voor het toernooi niet hadden verwacht dat ze mogelijk de finale zouden spelen, is duidelijk. Middenvelder Joe Ledley had gepland om deze zaterdag te trouwen op Ibiza.

  Uiteraard geen ideale voorbereiding voor een mogelijk finale op zondag en dus wordt de trouw nu uitgesteld. Als Wales in de halve finales toch verliest van Portugal, zou de ploeg vrijdag gehuldigd worden in de Welshe hoofdstad Cardiff. Dat zou dan weer geen goeie voorbereiding voor de trouw zijn.

  De middenvelder van Crystal Palace, die dit EK vooral opviel door zijn baard en opvallende danspasjes, is al de tweede Welshe speler met "huwelijksproblemen". Ploegmaat Chris Gunter kan donderdag niet naar de trouw van zijn broer in Mexico. Hij zal getuige zijn via Skype.

  Uitstel of niet, de dancemoves voor het feest heeft Ledley al onder de knie

  Video player inladen ...