• home
 • video
 • pas verschenen

  Fans Oklahoma City verbranden shirt van "verrader" Durant

  Kevin Durant verlaat Oklahoma City en trekt naar Golden State.

  De transfer van basketballer Kevin Durant naar Golden State veroorzaakt heel wat ophef bij de fans van van Oklahoma City. Zij pikken de overstap van hun voormalig idool niet en zijn intussen overgegaan tot de verbranding van zijn truitje.

  Teleurgestelde supporters van Oklahoma City verbranden massaal het truitje van Durant, nadat die bekend had gemaakt volgend seizoen voor Golden State te zullen spelen.

  Golden State kijkt uit naar 'verrader' Durant

  Bij Golden State kunnen ze dan weer niet wachten tot Durant bij hen op het parket staat. Shirts van de MVP van 2014 in de kleuren van de Warriors zijn er nog niet, maar dat deert sommige fans niet om zelf al wat te experimenteren...